Release: Cherrie — Tabanja

Cherrie first single "Tabanja" is here | plus the Bside "Intro" | we are superstoked about this release, which is our 2nd release on RMHSound and the first one with the YouMeh squad | 

” Tabanja med Cherrie är något så sällsynt som en partylåt med ett budskap. Den visar en kvävande sanning om en värld fast i en nedåtgående spiral. Det är en dans på mänsklighetens ruiner, men också en liten, liten strimma hopp. Cherries späda röst och raka budskap skär igenom de dundrande trummorna. Den bjuder upp till dans, den tvingar upp händer i jubel. Men den berättar också en viktig berättelse från stadens periferi, det hårda valet som människor dagligen ställs inför när verkligheten tränger på, skuldberg växer och ruset från den sista jointen sakta ebbar ut.
| Cover by: Saga Berlin | 
| Tabanja produced by Martin Rene | 
| Intro produced by Amr Badr |

Spotify: https://open.spotify.com/album/0eURYDUDgKonNFhTZx1wty